Skip to content Skip to footer
FESTIVAL 2024 aug 21 — sept 28
FESTIVAL 2024 aug 21 — sept 28
FESTIVAL 2024 aug 21 — sept 28

VII ACADEMY 3-DNEVNA DELAVNICA

Sodobne prakse v dokumentarni fotografiji z Ilvy Njiokiktjien in Ziyahom Gaficem

Workshop VII Academy Contemporary Documentary Practice at Kranj Foto Fest with Ilvy Njiokiktjien & Ziyah Gafic. Apply with discount by June 25

Ta intenzivna delavnica Sodobne prakse v dokumentarni fotografiji vas bo naučila pripovedovati zgodbe, ki so vizualno prepričljive. Pod vodstvom fotografov Ziyaha Gafica in Ilvy Njiokiktjien boste nadgradili svoj pogled ter delali na obstoječem ali novem projektu.

Svoje delo boste predstavili majhni skupini in spoznali nove tehnike za vizualno pripovedovanje zgodb in poslovne prakse. Na delavnici bosta Ziyah in Ilvy individualno ter skupinsko komentirala vaše delo, imeli pa boste tudi možnost pridobiti tudi povratne informacije o drugih projektih, na katerih morda delate.

Poudarek bo na pomoči udeležencem pri razvoju poglobljenega osebnega pogleda ter lastnega stila. Ker sta Ziyah Gafic in Ilvy Njiokiktjien oba specializirana za pripovedovanje človeških zgodb, bosta z vami delila svoje edinstvene vizualne sloge in pristope.

Dela Gafica in Njiokiktjienove so bila razstavljena v številnih pomembnih galerijah in na fotografskih festivalih, kot so Visa pour l’Image v Perpignanu, Arles Rencontres du Photographie, World Press Photo in Photoville v New Yorku. Njuna dela redno objavljajo vodilne svetovne publikacije, kot so The New York Times, GEO, National Geographic in Der Spiegel.

Cena delavnice je neprofitna. Kranj Foto Fest z njo pokrije organizacijo in promocijo delavnice ter stroške izvajalcev.

Zgodnje prijave: 180 EUR, za prijave plačane do 25. junija 2022

Od 26. junija do zasedenosti vseh mest: 220 EUR

Skupno trajanje: 13 ur

URNIK:

25.8.2022 Četrtek, 9h – 13h // skupna pavza za kosilo // 15h – 17h

26.8.2022 Petek, 15h30 – 18h30 

27.8.2022 Sobota, 9h – 13h

Opomba: Udeleženci morajo za delavnico vnaprej pripraviti projekte, ki jih želijo predstaviti, v digitalni ali tiskani obliki.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Organizator si pridržuje pravico, da kadar koli prekliče festival (ali nekatere njegove dejavnosti) zaradi pandemije COVID 19 ali iz drugih razlogov.

International Festival of Contemporary Photography

Kranj, Slovenia

VSE PRAVICE PRIDRŽANE © 2024 KRANJFOTOFEST.ORG WITH ♡ BY PHOTO DIALOGUE